Det praktiske

427f33ccc99828de87444394516a76d4

Hvordan får man begyndt?

At beslutte sig for at gå i terapi er ikke nemt, og samtidig kan det være en af de vigtigste beslutninger. Der kan meget nemt opstå følelser så som angst såvel som håb og lettelse.

Når du har kontaktet mig, arrangere vi vores første møde, hvor der er mulighed for at du kan fortælle i detaljer hvad du føler dine problemer er. Jeg vil stille dig nogle få spørgsmål. På den måde kan du også danne dig et indtryk af hvordan jeg og terapien kan hjælpe dig. Der kan være tale om få timer, eller måske en længere periode.

Hvad kan du forvente?

Vi mødes regelmæsssigt, og en time er af 60 minutters varighed. For det meste vil jeg lade dig lede. Jeg tror på at du har en indre stemme og ressourcer og vil derfor ikke lede dig eller give dig instruktioner. Hvis der er noget som jeg ikke forstår, vil jeg bede om klarifikation, således at jeg hele tiden kan følge og være med dig.